xx
xx

AUTOSERVICE

Iedere auto heeft van tijd tot tijd onderhoud of service nodig. De nieuwere auto’s gaan over het algemeen naar de dealer, de overige auto’s naar de vakgarage in de buurt, voor sommige zaken naar de fastfitters of het onderhoud gebeurt in eigen beheer. Maar auto-onderhoud wordt steeds lastiger. Er is speciaal gereedschap of apparatuur nodig, de reparatie of onderhoud is omvangrijk of het ontbreekt gewoonweg aan plaats en tijd om het zelf te doen. Los nog van de milieuaspecten: waar laat je bijvoorbeeld op verantwoorde wijze de oude olie?

BasRoos Autoservice heeft zich toegelegd op onderhoud aan alle auto's, maar met name aan BMW's en Mini's. We kennen deze auto's goed en kunnen zodoende inspelen op de meeste voorkomende problemen en het normale onderhoud. Veel slijtdelen zijn in originele kwaliteit aanwezig waardoor je auto onderhouden wordt als bij de dealer. Ook hebben we aandacht voor jouw keuze van de auto: de ene auto is de andere niet. Een BMW of Mini kies je niet alleen maar omdat je een auto nodig hebt.

Een fabrikant stelt voor al zijn auto's een onderhoudsschema vast. Deze schema's zijn er niet voor niets. Maar als je je auto minder gebruikt dan de fabrikant verwacht heb je een ander schema nodig. Omdat wij de auto's goed kennen kunnen we onderhoud uitvoeren naar het gebruik van de auto. Dus km- en tijd-onderhoud dat past bij jouw gebruik. Dat scheelt vaak in de kosten en je auto blijft toch betrouwbaar. Voor dit onderhoud kan een auto aangeboden worden bij BasRoos Autoservice.
Helaas gaan er ook zaken kapot aan de auto. Voor deze reparaties kun je ook bij BasRoos Autoservice terecht, inclusief banden en uitlaten. Ook de wettelijke vereiste APK keuringen worden uitgevoerd, al dan niet in combinatie met een onderhoudsbeurt.

BasRoos Autoservice is ook ingericht om auto’s te onderhouden met een iets andere kijk op de techniek. Niets is bij ons vreemd, misschien wel apart. Getunede auto’s zijn minder welkom bij de gewone garage. Niet omdat de garage dit niet wil, maar meer omdat zij niet beschikken over de juiste onderdelen, afwijkende oliën, speciaal gereedschap en kennis van speciale onderdelen. Ook telt dat voor aangepaste auto's andere leveranciers noodzakelijk zijn. Het komt dan ook regelmatig voor dat een auto wat langer blijft staan omdat op onderdelen gewacht moet worden. Dit is bij BasRoos Autoservice geen probleem.

Bij BasRoos Autoservice geldt dat voor iedere auto, rijder en budget een oplossing aanwezig is. Voor standaard auto's maar nog meer voor auto’s die aangepast zijn geldt dat de auto voor de eigenaar vaak meer dan alleen maar een auto is. Dat betekent dat bijvoorbeeld reparaties die niet passen bij de leeftijd of staat van de auto, toch nog steeds uitgevoerd kunnen worden. Heb je een wat oudere auto met een super installatie, speciaal spuit- of bodywerk of aangepaste techniek dan is het je wel wat waard om nog even met de auto te kunnen verder rijden. Bij BasRoos Autoservice begrijpen we dat en zorgen er voor dat je een paar dagen later weer rijdt.

Autosport
Iedere auto heeft van tijd tot tijd onderhoud of service nodig. De nieuwere auto’s gaan over het algemeen naar de dealer, de overige auto’s naar de vakgarage in de buurt, voor sommige zaken naar de fastfitters of het onderhoud gebeurt in eigen beheer.
LEES MEER
Autodiagnose
Het Autosport onderdeel van BasRoos is een logisch gevolg van de eigen autosport activiteiten. Autosport kan bedreven worden op het circuit, maar onder beperkende omstandigheden ook op de openbare weg. Hier spreken we liever van Autosportief. Een coureur en sportieve rijder kenmerkt zich door zijn bewuste manier van autorijden, dus ook op de openbare weg.
LEES MEER
Autoservice
Een schokdemper is een belangrijk onderdeel van je auto als je het over prestaties en wegligging hebt. Zowel voor straat-auto's als voor auto's die we op het circuit gebruiken geldt hetzelfde: als je de aandrijf-, stuur- en remkrachten niet op de weg krijgt dan is je auto, zeker in lastige situaties, onbestuurbaar en dus onbeheersbaar. En kun je de prestaties van jouw auto niet op de weg overbrengen.
LEES MEER